Ciclo One Shots, viernes 2 de Septiembre: Warhammer, el juego de rol.




Iniciem la temporada de oneshot de rol traient la pols a un clàssic: Warhammer Fantasy rpg 1a edició. Aquest joc va ser creat l'any 1986 per Games Workshop per afegir una major profunditat a l'univers de batalles fantàstiques amb miniatures que havien creat a principis de la dècada dels 80. Tot i seguir un sistema més aviat clàssic incorpora certs aspectes que el feia força interessant i, sobretot, oferia un univers de joc molt ric i divers. El reglament bàsic es va veure inalterat durant prop de 25 anys posseint, entre els seus suplements, una campanya que ha estat considerada com una de les millors en el seu moment: "The Enemy Within".

La primera edició del joc de rol de warhammer fantasy presenta un univers de fantasia fosca on la supremacia de l'Imperi es veu constantment posada en dubte per trames corruptes, complots demoníacs i turbulentes dobles morals.

La partida que us proposem està pensada per a uns cinc jugadors que representaran els supersticiosos habitants d'un petit poble de l'Imperi. Autèntics antiherois que hauran de fer front a les més inversemblants amenaces sense ni tan sols sospitar que potser les seves accions tinguin repercussions al nivell polític més alt.

I és que aquest cop s'intentarà barrejar el concepte de "one shot" (partides de curta durada) amb la de "sandbox" (descripcio d'un entorn sense una trama rígida) i possiblement es continuï en format campanya mitjançant partides de curta durada.


Horari: Divendres 2 d'agost a les 22 hores.

Sistema: Warhammer Fantasy

Places disponibles: 5. Places limitades.

Inscripcions Dia limit dijous 1 de septembre (inclos), al correu banshee.errante@gmail.com

Master: Vangelis.

Comentarios

Entradas populares