Nits lúdiques nº109 - Octubre 2017

Aquest mes (el divendres 27 d'octubre a partir de les 22.30h) farem un especial de jocs temàtics dedicats als Escape rooms de taula! Una versió reduïda del que pots experimentar en aquest tipus d'oci que ha arrelat bé al nostre entorn.
 

Per als que no els hi sona el terme, molt breument un Room Escape es tractaria d'un lloc en el que tras endinsar-nos en una història i donar-nos les instruccións més bàsiques, quedem "tancats" en una habitació d' escape de la que "només" podrem sortir després de completar les endevinalles i proves que se'ns proposen. (font: Cubick)

Tenim el plaer de comptar amb la col·laboració del Cubick Room Escape Mataró,  guardonat amb molts premis internacionals.

 Disposarem d'alguns exemples de jocs de taula tipus Escape Room per a poder fer-ne un tastet si us agraden.

I com sempre, la nostra ludoteca i els nostres dinamitzadors al vostre servei durant la nit.



SORTEIG D'ENTRADES PER AL CUBICK

El nostre col·laborador ens ha cedit per a un sorteig un ticket-regal per a l'accés a la sala 1 i també a la sala 2 del seu Room Escape per al guanyador (i fins a 6 persones més) (veure condicions al final):

Sala 1:
LA ENTREVISTA: res és el que sembla (2-7 persones)
Als últims dies, una empresa anònima a sofert vàries vacants inesperades i està cercant personal més qualificat per fer-se amb els llocs de treball desocupats...

Sala 2:
EL SEGREST: no apte per a cardíacs (2-7 persones)
Maria, una nena de 9 anys, ha sigut segrestada. El succés té en suspens a tot el pais i ha passat a ser la màxima preocupació del govern, doncs es tracta de la filla petita d'un ministre...




Condicions del sorteig  Entrades per al Cubick: 

1. Podran participar totes les persones majors de 18 anys assitents a les sessions de les Nits Lúdiques que organitza AJCdR Banshee Errante, cada últim divendres de mes.

2. Els limits de la participació en aquesta campanya són des del 27 d'octubre fins el 27 d'abril de 2018 (ambdós inclossos).

3. Qui vulgui participar haurà de demanar un número per al sorteig en cada sessió Nit Lúdica a la organització. Els números del sorteig són acumulables amb cada Nit Lúdica i indiquen més probabilitat d'aconseguir el premi amb cada número més que s'aconsegueixi.

4. El sorteig es celebrarà el el 27 d'abril de 2018, a les 23.30h, a la rda. Francesc Macià, 103 . El participant guanyador haurà d'aportar el número de forma física.

5.El ticket-regal tindrà una data de caducitat de 6 mesos. 

6.La persona guanyadora del sorteig podrà bescanviar el ticket-regal per les dues experiències que oferta actualment Cubick Room Escape Mataró  amb una setmana d'antel·lació, com a mínim, a l'empresa que ho gestiona. 
Aquesta oferta serà vàlida de dillus a dijous no festius. En tot cas s'haura de consultar disponibilitat.

7. L'activitat de Room Escape està pensada per a majors de 18 anys, encara que persones de 10 a 17 puguin participar amb la tutela d'un adult.  El límits de l'activitat és de 2 a 7 persones. Es pot trobar més informació a les FAQ de la web de Cubick.

8. AJCdR Banshee Errante es reserva la possibilitat de modificar les dates i condicions segons disponibilitat. Els canvis seran anunciats al blog de l'entitat.

9. La participació al sorteig implica l'acceptació d'aquestes condicions.

Comentarios

Entradas populares