Iludo 2017 - Tallers i xerrades


 Dissabte 18 de novembre 


16:00 - 18:00 Taller: Gestió del canvi a través del joc Small Worl, a càrrec d'Isaac Hidalgo de JEA games

 Estem constantment visquent processos de canvi. Per a poder fer-los front, hem de desenvolupar la nostra capacitat de flexibilitat i de gestió del canvi.
Vina a treballar el procés del canvi, jugant al joc de taula de conquesta territorial Small World.




18:00 - 20:00 Xerrada "Entre el joc de taula i el videojoc: l’experiència lúdica en l’educació i la tecnología"


 Ponents:
Antonio José Planells, llicenciat en Dret i comunicació, doctor internacional Cum laude,   professor al Tecnocampus Mataró.

Marcos Rodríguez, enginyer en informàtica, màster en entorn d'aprenentatge per mitjà de tecnologies digitals, professor associat al Tecnocampus Mataró.



Diumenge 19 de novembre



11:00-13:00 Taller d'entonació, a càrrec d'Òscar Peña de Tirada Oculta.
Podrem gaudir a través de diverses activitats el com utlitzar la nostra veu per a interpresar diferents personatges i situacions.
Tant masters com jugadors i jugadores, la veu es la nostra millor eina en una partida de rol. En aquest taller posarem en pràctica diferents tècniques per a mirar d'aprendre entre tots conseguir transmetre només amb la veu, potenciar escenes i narracions amb uns petits trucs que posarem en pràctica al taller, amb crítiques constructives per tal de millorar. 



11:00-13:00 Taller de creació de jocs, a càrrec d'Isaac Hidalgo de Jea Games.


Vine i crea un joc de taula desde zero.
Vine i descobreix un nou mètode de creació de jocs exprés basat en la recollida d'informació del inconscient i el conscient.
Vine a treballar la idea o el tema que tu vulguis.



18:00-19:30 Xerrada sobre la Teoria Rolera

Exposem teories roleres, com el triangle d'intensitat a les partides de rol. Ens ajudarà a tenir un llenguatge comú emprat per a comunicar-nos amb major facilitat i estructura. Què és el color de la partida, el sentiment, la progressió... què són i què representen. Per a finalitzar es crearà un debat obert.



Antoni Planells

una assignatura que utilitza joc
s de taula moderns per a explicar els prcipals conceptes de creació de videojocs”.

Comentarios

Entradas populares